Iveta Bartošová už může konečně pořádně dýchat! Bez problémů tedy může vzít mikrofon a z plných plic zazpívat třeba Tři oříšky. „Ty dráty v rameni mě úplně paralyzovaly. Zpívat s nimi opravdu nejde. Když se pořádně nadechnu, ta železa mi vyletí z ramene a cítím ukrutnou bolest,“ popisovala ještě před nedávnem zpěvačka.

Po půl roce se Bartošová drátů zbavila a byla to zřejmě velká sláva. Do pražského Motola ji totiž doprovodil nejenom milovaný Pepa, ale i další člen rodiny – budoucí Rychtářova snacha Markéta. Ta se zhostila role řidiče.

A Iveta? Té se určitě nesmírně ulevilo. Při odchodu z nemocnice se totiž blaženě usmívala a vypadala velmi spokojeně. To všechno dokazují fotografie, které v pátek pořídil Blesk. Rychtář i Bartošová ovšem celou záležitost odmítli komentovat. „Nezlobte se, nic nechci komentovat, jen to, že máme s Ivetou důležitou a neodkladnou záležitost,“ řekl stroze Rychtář. Jak se to však odrazí na její práci, ukáže čas…

Jak se Bartošové dostala železa do ramene?

Iveta šla pod kudlu začátkem října, kdy prodělala operaci zlomeného klíčku v rameni. Zranění si způsobila v létě, když ještě bydlela v domě Josefa Rychtáře. V noci zpěvačku popadl hlad, a tak šla po tmě do lednice a na strmých schodech uklouzla. Nejdřív si myslela, že se jen hodně bouchla a že to nic není.

Dokonce Rychtáře přesvědčila, aby nejeli do nemocnice. Bylo mi zpočátku řečeno, že je to jen naražené, tak jsem se to snažila vydržet,“ vysvětlila Bartošová. Jenže rameno ji pořád bolelo, a tak přece jen jela na rentgen. Tam se ukázalo, že má zlomený klíček, který už dokonce začal špatně srůstat. Neodkladně musela na operaci a lékaři jí museli rameno sdrátovat. „Trpěla jsem jako zvíře! Ta bolest byla ukrutná. Můžu ležet jen na pravém boku,“ řekla Blesku tehdy zpěvačka a z nemocnice si odnesla 16 stehů.

Iveta Bartošová - novinky o zpěvačce najdete na www.blesk.cz/iveta-bartosova, další informace čtěte též na www.ahaonline.cz/iveta-bartosova

 

Fotogalerie
9 fotografií