"Je to opravdu naše první odloučení. Manžel je v divadle, takže ho hlídá maminka," pochlubila se Blesk.cz Bára, která je rovněž herečkou. "Je to zvláštní pocit, už se vlastně těším domů. Jsem opravdu od Ondráška poprvé pryč a už mi hrozně chybí. Určitě to snáším hůř než on. Na maminku, která ho hlídá je zvyklý a nic mu nechybí," dodala manželka Jana Šťastného.

Všechny udivilo, že Bára na party vyrazila bez manžela. "Večírek jsem si nenechala ujít proto, že lidé z firmy, která se zabývá permanentním prodloužením a zahuštěním řas, jsou naši přátelé. A navíc sama je mám, takže proto jsem tady s kamarádkami. Ale nebudu tady dloho, manžel mě tu po divadle vyzvedne," prozradila půvabná blondýnka, která už má všechna kila nabraná v těhotenství dole.

"Nějak to šlo samo dolů. Malý mě moc nenechá vyspat a je dost živý, takže si moc neodpočinu," usmívá se herečka, která už nekojí, tak si s klidem dala pár drinků. Ale dlouho se v baru nezdržela, manžel si ji před jedenáctou hodinou večerní vyzvedl a odvedl domů.

Fotogalerie
6 fotografií