„Marně Barunce vysvětluju, že jsem tam šel s kamarádem Pavlem jen na panáka,“ říká zdrceně herec, jehož kamarád Pavel Trávníček je majitelem vykřičeného podniku.

Jak tomu vůbec došlo? Oba, Honza i Pavel, slavili narozeniny Banco Casina v centru Prahy. Pavla potom napadlo, že mohou pokračovat u něho v podniku, a tak se do Holešovic nechali odvézt taxíkem. „Chlastali jsme u Pavla v kanclu. Ani jsem žádnou konkubínu neviděl. Opravdu přísahám. Byl jsem na šrot a chtěl jsem si jen pokecat s kámošem,“ dušuje se Šťastný.

Vrátil se na místo činu

Mladičká Bára mu ale stejně vytvořila tichou domácnost. „Nemám zapotřebí, abych si přečetla, že chodíš do nevěstince. Vždyť to čtou i moji rodiče,“ vyčetla mu a dodnes odmítá jakékoli vysvětlení. „Jsem vážně nevinný,“ opakuje pořád herec a zastává se ho i majitel nevěstince Pavel.

Toho Blesk navštívil, když tam byl opět Šťastný. „Doma mám peklo, tak komu si mám postěžovat?“ zareagoval herec se skleničkou whisky v ruce. „Jsem svědek, že Honza služeb mého podniku nevyužil,“ hájil okamžitě svého kamaráda Trávníček. Ať to ale bylo jakkoli, vysvětlujte tohle manželce…

Fotogalerie
4 fotografie