„Tohle byla ale jenom pouhá formalita. Ani to nenazýváme svatbou. Pořádnou veselku budeme mít za rok,“ svěřil se Šťastný. Jan s Bárou chtěli zatím uzavření manželského svazku tajit. O jejich konopišťské svatbě neví ani Bářin otec a přítomna nebyla ani Janova matka, která momentálně leží se zlomeným krčkem v nemocnici. Pro všechny to mělo být v den narození dítěte překvapení.

Herec tak napodobil svého syna. Když se Jan Šťastný jr. před dvěma lety také tajně oženil, jeho otec se to dozvěděl až z Blesku. „Tohle ale mělo být příjemné překvapení,“ podotýká Šťastný, jemuž tehdy syn sňatkem s pornosnachou Michaelou radost příliš neudělal.

Opravdová svatba bude tamtéž

Pro vlastní rychlou svatbu má pádný důvod: „Ondrášek se nám narodí už za dva měsíce, a tak jsme už nechtěli celou věc odkládat. Přáli jsme si, aby se syn narodil do legitimního svazku,“ vysvětlil Šťastný s tím, že nápad vzít se vznikl ze dne na den. „Na Konopiště moc rádi jezdíme, a tak jsme se tam zase jednou procházeli a najednou nás to napadlo. A měli jsme štěstí, že to šlo během několika dnů,“ sdělil Jan.

Herec momentálně dokončuje rekonstrukci nového, většího bytu a jen tak tak se tam s Bárou stíhá přestěhovat, ještě než se miminko narodí. „Na pořádnou svatbu opravdu nebyl čas. Tu budeme mít včetně prstýnku, a to slibuju celé naší rodině a všem kamarádům, do roka a do dne,“ prohlásila hvězda Ordinace v růžové zahradě a Divadla na Vinohradech. A místo svatby? Opět Konopiště a jeho Růžová zahrada.

Fotogalerie
3 fotografie