Partnerka Šťastného Bára je sice už v pátém měsíci, ale doteď se páru dařilo těhotenství tajit. „Chtěli jsme to aspoň v prvním trimestru utajit. Příroda je nestálá a nechtěli jsme nic zakřiknout,“ říká Šťastný. „Ale na Barče to začíná být pěkně vidět, takže už nemá cenu dělat, že se nic neděje,“ uznává.

Pohlaví dítěte zatím netuší. „Kdybychom ho chtěli vědět, šlo by to, ale ještě chvilku počkáme. Stejně to nakonec nevydržíme a zeptáme se,“ tvrdí budoucí hrdý tatínek. Pro holku pár ještě jméno vymyšlené nemá, kluk by měl být Ondřej. „Tohle jméno už doma padlo,“ říká oblíbený herec.

Fotogalerie
1 fotografie

Před narozením potomka se však chce Šťastný stihnout oženit. „Jsem konzervativní, takže bych si přál, aby dítě přišlo na svět do »papírové« rodiny,“ přiznává. Šťastný se na rodinu moc těší a už teď ví, že jí bude věnovat hodně času. „Musím trochu zvolnit, abych měl na Barču a mimčo víc času. Naštěstí nemusíme řešit například otázku bydlení. Byt máme dost velký, takže tři se tam krásně vejdeme,“ říká herec.

Svatební obřad nechystá velký. „Myslím, že půjde jen o rodinu a možná pár přátel. Uděláme to komornější,“ prozrazuje. „Kdyby se našel čas, jsem proto, udělat nějakou pořádnou merendu. Jde přece jen o události, které se musí oslavit,“ těší se Šťastný.