Šťastný v průběhu celého večera popíjel a užíval si přítomnosti krásných dívek. S jednou se dokonce líbal. Zřejmě mu společnost žen byla tak příjemná, že se rozhodl až do rána obklopit něžným pohlavím. „Mám absolutně čisté svědomí,“ tvrdí ale Šťastný. Prý jen zajel za kamarádem na panáka. Proč ale do nevěstince?

Když se syn Ondrášek narodil, Šťastný točil, měl ve vinohradském divadle jedno představení za druhým a na oslavy prostě nebyl čas. Proto s obrovskou radostí přijal pozvání majitele Banco casina Pavla Páska, aby s ním oslavil 11. narozeniny podniku. A Barunka mu to s láskou dovolila. Doma totiž alkohol zakázala. „K novorozenci to nepatří a já to plně respektuji,“ přiznal Šťastný a netajil, že to potom v kasinu pěkně rozjel. „Ano, v kasinu jsem se trochu víc napil. Konečně jsem se svolením mojí Barunky oslavil a zapil narození krásného syna Ondráška,“ řekl Blesku Jan Šťastný.

Když byl večírek v nejlepším, Šťastnému zazvonil mobil a herec během pěti minut opouštěl kasino. Blesk mu byl v patách. Šťastný mířil do holešovického nevěstince St. Pauli, který je v Praze 7 velice oblíbený, a Šťastný tam strávil dvě a půl hodiny, tedy od pěti hodin ráno do půl osmé.

„Co se týče mého výletu do Holešovic, v tom mám absolutně čisté svědomí. Jel jsem za svým dobrým kamarádem dát si panáka. Výčitky nemám žádný, Barunce jsem všechno řekl,“ vysvětlil Blesku herec. A k fotografii Blesku, na které se zřejmě schyluje k vášnivému polibku s jistou dámou, řekl: „A to, že jsem se políbil s tou blondýnkou, je v absolutním pořádku. Je to totiž moje dobrá kamarádka.“

Fotogalerie
8 fotografií