"Ano, tuto informaci můžeme potvrdit," řekl Blesk.cz mluvčí Vinohradské nemocnice Lukáš Matýsek. Bartošová tak strávila v nemocnice jen jednu noc. Pro zpěvačku si ve středu přijel její partner Josef Rychtář. Bartošová se podle našich informací nyní nachází ve svém domě v Uhříněvsi. Do osmé hodiny večerní v něm sice byla tma a nic nenasvědčovalo tomu, že by byl někdo uvnitř, ale po dvacáté hodině se ve vile už rozsvítilo. Iveta je tak zpět doma, to navíc připustila i v rozhovoru pro VIP zprávy.

"V úterý se stalo to, že jsem odjela do nemocnice na jeden den. Měla jsem nějaké problémy, ale tak to je snad moje věc. To je všechno. Od středy jsem zase zpátky doma a v pořádku. Pan primář mě normálně propustil, protože jsem v podstatě měla jen nějaký drobný problém. Měla jsem tam být jen na jeden den na nějaké pozorování," řekla Bartošová v telefonickém rozhovoru pro VIP zprávy na FTV Prima.

Rychtář se přitom dušoval, že Ivetu rozhodně na revers jen tak nepropustí. Navíc byl prý sám rád, že je Iveta v péči odborníků, jelikož to už sám nezvládal. Nakonec byla Bartošová propuštěná mnohem dříve, než se očekávalo.

Kdyby mi ublížil, zavolala bych policii

Iveta zkolabovala v úterý ve dvě hodiny odpoledne a musela být odvezena do nemocnice. Bartošovou museli záchranáři z jejího domu v Uhříněvsi vyvézt na vozíčku, protože nebyla schopná kroku. Obličej měla samou podlitinu. Její přítel Josef Rychtář tvrdí, že jen upadla na noční stolek s hrníčkem. Navíc se to údajně stalo už před dvěma týdny. Popírá, že by Ivetu fyzicky napadl, jelikož se objevily spekulace o tom, že měl Ivetu uhodit. To pak samotná zpěvačka vyvrátila.

"Je to tak, že jsem prostě normálně upadla v noci na noční stolek a na lampičku, když jsem neviděla. Jelikož jsem po té operaci klíční kosti, tak se nemůžu o tu ruku opírat, tak jsem někdy taková neohrabaná. Takže, když jsem vstala z postele, bohužel jsem spadla a spadla jsem na tu lampičku tak nešťastně, že jsem si udělala tuhletu modřinu a já na modřiny strašně trpím. Mně to úplně děsí, protože jsem nevěděla, že se o tom takhle mluví… Chtěla bych vše uvést na pravou míru. My máme krásný a harmonický vztah a hlavně, kdyby něco takového Josef udělal, tak už tu není ani minutu opravdu a hlavně bych na něj zavolala policii," vysvětlila Iveta, jak k modřinám přišla a že ji její partner fyzicky nenapadl.

Fotogalerie
5 fotografií