Byl to právě Rychtář, kdo včera okolo druhé odpoledne do domu v Uhříněvsi zavolal záchranku. Bartošová zatím z neznámých příčin zkolabovala a její milenec nevěděl co s ní, tak povolal záchranáře.

Ale jen, co se zhroucené Ivety ujali lékaři a stabilizovali ji, přesunul se k autu, které řídil jeho kamarád a s úsměvem na tváři si s ním povídal. O čem, to nám Pepa bohužel neprozradil. Když Ivetu sanitka odvezla do Vinohradské nemocnice, vrátil se do jejího domu a až okolo osmé večer se za ní vydal na návštěvu.

Co se s Ivetou stalo zatím nikdo neví. Rychtář ale popřel, že by byla pod vlivem alkoholu nebo léků. "Nenajdou jí v krvi žádný alkohol, protože nepila, a nešlo ani o sebevraždu," řekl Blesku Josef, který se zpěvačkou několik měsíců žije. Momentálně je Bartošová stále v nemocnici. A podle našich informací dělá Rychtář všechno proto, aby neodešla na revers domů, tak jako se to v předchozích případech, kdy byla hospitalizována, stalo. Tak snad bude úspěšnější než jeho předchůdci, kteří jí v nemocnici nedokázali udržet.

Fotogalerie
11 fotografií