Rapper Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský, a česká diskotéková legenda Michal David si při natáčení nové TV show Hlas Česko Slovenska stihli už vjet do vlasů. Informace o jejich ostrém slovním konfliktu přinesl server Pluska.sk. Týkal se prý vystoupení jedné talentované zpěvačky.

A oba aktéři po sobě začali střílet ostrými argumenty, kterými se povyšovali jeden nad druhého. "Rytmus se pohybuje jen v samých hypotézách," útočil Michal David na rapperovu porotcovskou neodbornost... "Podívejte se na jeho a na moje klipy," bránil se Rytmus. A jejich konfrontací bude během soutěže patrně ještě víc.

Ve hře je 100 tisíc eur

Producenti show Hlas Česko Slovenska však nejspíš neshod nelitují - v únosné míře se můžou stát okořeněním soutěže. Slibují si totiž nejen objevení nových pěveckých talentů se zlatem v hrdle. Na zábavnou podívanou chtějí především přitáhnout diváky k televizním obrazovkám.

Koncept soutěže je jinak podobný, jaký už jsme viděli dřív. Opět jde o vyhledávání zatím neobjevených pěveckých talentů. I když tentokrát by nemělo záležet na tom, kdo jak vypadá a vystupuje, ale jen na samotných hlasových výkonech. Vítěz pak bere odměnu ve výši 100 tisíc euro.

Fotogalerie
10 fotografií
V SupeStar si však porotci přišli na mnohem zájímavější honoráře. Nejvíc bral Rytmusův tehdejší kolega Habera
Autor: Foto pro Blesk - Ladislav Křivan
Drsný raper Rytmus však může být rád, že se vůbec k dalšímu porotcování dostane. Přimluvila se za něj i jeho současná přítelkyně...
Autor: Foto – Nový čas a archiv Blesku
Autor: 
Pár Rolins-Rytmus se dal dohromady v minulém roce. A zažívají spolu dobré i zlé. Po vášnivých oslavách příchodu Nového roku přišlo vystřílivění v podobě předvolání Dary k soudu kvůli autonehodě, při níž přišel o život motocyklista
Autor: Foto od čtenáře
Legenda české pp music: Michal David je stále značně populární, Lucernu vyprodává na požádání
Autor: Zbyněk Pecák, David Malík