Několikamilionová částka je to, co by mohlo ohrozit zasednutí v porotě jak Rytmuse, tak i Rolins. Raperovy velké finanční požadavky se Nově, která se rozhodla na novém projektu ušetřit, vůbec nezamlouvají. Není také náhoda, že ani tři další porotci nemají ještě podepsané smlouvy. Mají totiž přesnou představu o výši svého honoráře. Ta ale absolutně nekoresponduje s názorem televize.

„Honorář právě řešíme,“ přiznala Nedělnímu Blesku Dařina manažerka Eva Skallová. „Výši mého honoráře řeší můj právník,“ přiznal i Pepa Vojtek. „Nemám ještě smlouvu podepsanou,“ doplňuje Michal David.

Nova mlží

Rytmus tyhle obstrukce ale odmítá. Buď mu Nova finančně vyhoví, nebo dává od soutěže ruce pryč. Stejně tak dochází trpělivost i Rolins, která by bez váhání následovala kroky svého miláčka, a ani ona by nekývla na možnost stát se koučem v pěvecké soutěži. „Vím, že mezi Novou a Patrikem nějaké námluvy proběhly, a myslím, že je to logické, že by byl s Darou skvělá dvojka,“ dodala Skallová.

„Vyjednáváme se širším okruhem možných adeptů na pozice koučů. Tato jednání však stále ještě nejsou uzavřena,“ řekla Nedělnímu Blesku koordinátorka projektu Lucie Bártová.

Fotogalerie
5 fotografií