Jaro Slávik pokřtil svou knižní prvotinu o životě v showbyznysu, který sám nazývá cirkusem. K překvapení všech pozval z Bratislavy i manželku Andreu, s níž se poprvé ve společnosti ukázal v dubnu. Skandál kolem nevěry s blondýnou nevalné pověsti nechtěl ani jeden z manželů komentovat, a Slávik se dokonce tvářil, že neví, o čem je řeč.

„Nerozumím vám, nevím co se psalo,“ mlžil, zatímco jeho choť postávala v pozadí a mlčela. Slávik svou ženu chválil během křtu víc než knihu. Děkoval za toleranci, ochotně se s ní fotil a neustále ji zahrnoval pozorností. „Nemůžu se dočkat, až se vrátím k produkci a nebudu v televizi,“ řekl Blesku.

Kmotry knihy Bílá s Dejdarem

Kromě ženy Andrey se křtu zúčastnili i kolegové z poroty primáckého Talentu. Za kmotru si Jaro vybral Lucii Bílou. „Tu knihu jsem nečetla, ale prý tam není nic, co by mě překvapilo,“ řekla Blesku zpěvačka.

Slávikovu prvotinu pokřtila Bílá sněhovou vločkou, kterou uháčkovala během cest z koncertů a spolu s Dejdarem si pak všichni tři připili vodkou, kterou milují. Co v knize bude? Prý všechno možné, od obecných mouder o síle televize a internetu, po konrkténí doporučení pro fungující kariéru v showbusinessu.

Na adresu autora knihy Slávika pronesla Bílá pro V.I.P. zprávy TV Prima: "Já si Jara Slávika vážím, protože je to člověk, který se nebojí říkat nepříjemné věci. A ví, o čem mluví."

Fotogalerie
8 fotografií