„Jsem šťastně ženatý a miluji svou manželku,“ tvrdil ještě nedávno Jaro Slávik, netuše, že redakce Blesku bude mít k dispozici snímek, na kterém je zachycen ve společnosti mladičké dívky. Vzhledem ke snížené kvalitě snímku jsou ve hře hned dvě ženy.

Tou první je zpěvačka Markéta Poulíčková, sboristka Divadla Karlín, a druhou neznámá blondýnka, se kterou před měsícem vyrazil na premiéru a před fotografy se snažil dělat, že ji nezná. „Několikrát u nás seděli a naposledy spolu i odjížděli autem,“ řekla Blesku autorka fotky, která ženatého Jara spolu s blondýnkou zvěčnila při nočním odchodu z baru v centru Prahy.

Vytáčky, vytáčky, vytáčky

„Pana Slávika neznám, to jste mě zaskočili,“ vykrucovala se Poulíčková, kterou Blesk oslovil, aby se k případnému vztahu vyjádřila. Producentova účast na koncertě, který měla v pražském klubu po vystoupení Mira Šmajdy, ale vypadá trochu jinak. „Markéta je skvělá zpěvačka, o které budeme ještě hodně slyšet,“ řekl vyhýbavě evidentně zaskočený Slávik.

Do klubu ale nepřišel náhodou… „Myslím, že je tu kvůli Markétě,“ podotkl Šmajda, jehož přítomnost producenta zjevně překvapila. „Ano, pozvala jsem ho, aby si mě poslechl,“ otočila nakonec Poulíčková a nepřímo tak potvrdila, že si nejsou tak cizí, jak se snažila tvrdit. Jisté však je, že ani jedna z dam, které Jara provází po nocích, není jeho zákonitá manželka Andrea. Té je totiž více než třicet let, a hlavně je brunetka.

Fotogalerie
6 fotografií