S hokejistou Tomášem Plekancem to vzali pěkně hopem. Stihli svatbu i prvního potomka, přitom jsou spolu pouze něco kolem roku a půl. Když se však v červnu brali, byla Lucka již ve třetím měsíci těhotenství. Malinkatý Matyáš byl tak vlastně na svatbě svých rodičů přítomen také - u maminky v bříšku.

Od svatby na Trojském zámečku ale už nějaký ten čas uplynul a Lucka porodila. Krátce poté se zpoza Atlantiku začalo ozývat - máme ze syna velkou radost.

Nyní se však vůbec poprvé obsáhleji rozpovídala o tom, co se kolem ní momentálně děje. Synovi Matyáškovi se prý daří dobře, média se však zatím nedočkala jeho fotky. Proč? To i mnohé jiné vysvětluje zpěvačka ve svých odpovědích. První rozhovor s novopečenou maminkou proběhl pro V.I.P. zprávy TV Prima.

Matyášek se má dobře, ale je to prý introvert

Matyášek na prvním místě! Lucce je jasné, že se teď vše bude točit kolem jejího syna a její vlastní zájmy půjdou stranou. Udělá vše, co bude v jejích silách: "Je to hezký. všechno se tak nějak zrychlí. Naučíš se sama sebe odbývat a všechno jde na toho diblíka malýho."

Fotku Matyáška však médiím zatím zpěvačka neukázala. "Ono nejde o to, že bychom nechtěli ukázat fotku, ale Matyáš mi říkal, že si to zatím nepřeje. Takže já poslouchám a nechám to na něm. Až bude větší, tak on si řekne, jestli chce být vidět a nebo ne. Ale je to takovej introvert, takže v tomhle je hodně po Tomášovi."

A jaké jsou její další plány, kromě toho, že se bude starat o svého syna? Najde si přeci jen trochu času i na práci. A také plánuje přivézt syna do Čech. "Od května točím novou pohádku a potom už chystáme nový cédéčko. Takže myslím, že na přelomu dubna a května nasedáme tady s Matyáškem na letadlo a snad bude Tomáš s námi," doufá čerstvá maminka.

Fotogalerie
13 fotografií

Vánoce má Lucka spojené s prarodiči

Blíží se Vánoce a tak i na to přišla v rozhovoru řeč. Stočila se však k poněkud smutným záležitostem, v nedávné době Lucie zaznamenala nejen přírůstek do rodiny, ale i nenahraditelnou ztrátu. Zemřel jí milovaný děda.

"Já jsem měla Vánoce hodně spjatý s dědečkem a s babičkou, protože jsme tam jezdili. A to byly ty pravý Vánoce, takže letos to bude takový trošku smutný. Ale ony Vánoce většinou jsou takový smutný, protože něco končí, něco začíná a je to takový zvláštní koloběh. A nám se to teda teď tak ukázalo úplně nejvíc, jak to jde."

Co je dál nového? Klip k písni Vánoční přání

Při příležitosti blížících se Vánoc natočila zpěvačka v Kanadě i jeden tématický klip - duet k písni Vánoční přání se zpěvákem Radimem Švábem.

"Natáčel se tady v Kanadě a má ho na svědomí režisér Jack Hackl a vlastně všechny animace a všechny takový ty zasněžený věci se dodělávaly tady. A není to jenom můj klip, je to duet. Radim Šváb a já. Radim vlastně přišel s tím nápadem, že bychom to mohli nazpívat."

Posílá pozdravy do Čech

Na závěr rozhovoru se Lucka rozhodla zaslat srdečné pozdravy za oceán. Štastné a veselé i Tobě, Lucko. "Já zdravím všechny své fanoušky a nejenom je. Přeju jim, aby měli co možná nejkrásnější Vánoce a aby si užívali, jestli je můžou trávit s někým, koho mají rádi."