Dvacetiminutový kanadský dokument, který se natáčel v prosinci roku 2010, začíná představením Tomáše Plekance a jeho hokejové kariéry. Reportérka se s ním setkává na tréninku, kam vždy chodí jako první. Z dokumentu se tak dozvídáme, že je Tomáš velmi dochvilný. Kromě hokeje přichází na řeč i jeho rodina. Reportérka se ptá, jestli je Tomáš stejně populární v Čechách jako v Kanadě.

"Doma mě skoro nikdo nezná, možná lidé z Kladna. Nechtějí po mně autogram jako tady," říká Tomáš. "Takže když jseš zde, musí to být pro rodinu šok," opáčí reportérka. "Oni to mají rádi, hlavně máma. Když přijede sem do Montrealu, pořád mi říká: Pojďme do nákupního centra. Chci vidět, jak tě tam budou všichni zastavovat a říkat si o autogram, to se mi moc líbí," prozradil se smíchem Tomáš.

Fotogalerie
25 fotografií

Poté spolu odjeli vyzvednout Lucii do školy, kde zrovna byla na lekci francouzštiny. Při uvítání působí na kameru Lucie velmi přirozeně a nenuceně, s Tomášem prohodí během jízdy i pár českých slov. "Tohle bylo, nelíbej mě na kameru?" vtipkuje reportérka. "Ne, to bylo polib mě na kameru," odvětil Tomáš a Lucie propukla v smích.

Během návštěvy dětské nemocnice má reportérka větší prostor proto, aby Lucii blíže poznala. Představuje ji jako populární českou zpěvačku, která vydala několik úspěšných alb, je vystudovanou doktorkou a umí několik světových jazyků. "Mě si tu nikdo nevšímá, nikdo neví, kdo jsem," říká Lucie, které nezájem o svou osobu vůbec nevadí.

Lucie se dozvídá od reportérky, že prý její Tomáš umí tancovat
Autor: /Youtube/

Lucii nejvíce pobavilo tvrzení, že její Tomáš umí tancovat. "Věděla jsi, že Pleky umí tancovat?" ptala se jí reportérka. "Pleky,že umí tancovat? Neumí, to je divné, že by uměl, nikdy jsem ho neviděla," baví se nad tvrzením Lucie. Tomáš pak obě uklidnil s tím, že netancuje, že si z něj spoluhráči dělají legraci.

Na konci dne navštíví pár útulek, kde si hodlají vybrat domácího mazlíčka. Nejprve u nich vede kocour jménem Artur, nakonec si ale vybrala kocoura Barta. Tomáš by nejradši psa, ale kvůli častému cestování by to nešlo. "Doma jsme měli pudla, tady to ale nejde, často cestuji," svěří. Lucie byla nakonec ráda, že si vybrali kocourka.

Nakonec si pár vybral kočku
Autor: /Youtube/

Lucie Vondráčková se za hokejového útočníka Tomáše Plekance provdala v červnu. Nyní spolu čekají první dítě. Zpěvačka by měla být nyní v pátém měsíci těhotenství. Lucie naznačila, že to bude nejspíše holčička a termín porodu má na konci ledna příštího roku. Pár zatím žije v Montrealu, kde Plekanec hraje za svůj klub. Kariéru zpěvačka zatím neřeší a žije si spokojeným životem manželky v domácnosti. Jen na pár dnů v červenci vyrazila do Čech natočit svůj nový videoklip a zazpívat na festivalu.

Na celý dokument se v anglickém znění můžete podívat zde: