Zpěvačka Lucie Vondráčková a hokejista národního týmu Tomáš Plekanec si po roční známosti řekli v pátek 17. června ANO na pražské trojské vinici v kostele sv. Kláry. Svatební obřad byl krátký, nic velkolepého se nekonalo. Poté co si slíbili věrnost do konce života, zašli s přítomnými hosty na oběd do italské restaurace. Novináře dovnitř nepustili, ale alespoň se před nimi políbili.

Ve čtyři hodiny odpoledne dorazili k Tomášovu kamarádovi Františku Kaberlemu do Velké Dobré na Kladensku, kde hokejista bydlí. Asi se mu přijeli pochlubit prstýnky. Pak se rovnou rozjeli do Karlových Varů, kde za pár dní vypukne tradiční filmový festival. Ubytovali se ve slavném hotelu Pupp. Po vyčerpávajícím dni plném emocí si tam zašli na večeři a pak tamtéž strávili první manželskou noc.

Pro Lucku to vše muselo být obzvlášť náročné. Její vzdouvající se bříško totiž naznačuje, že je těhotná, ačkoli tuto informaci pár svorně stále popírá. Každopádně jak její svatební šaty naznačily, za pár měsíců se jim narodí první potomek.

Fotogalerie
33 fotografií