Eva Jurinová se za poslední dva měsíce změnila k nepoznání. Může za to dieta, pro kterou se rozhodla, aby byla opět ve formě. „Dříve jsem se cítila unavená a každé odpoledne jsem si musela na chvíli lehnout,“ svěřila se bývalá hvězda televize Nova, která teď září v televizním pořadu Na vrcholu. Jurinová se divákům zavázala, že do poloviny prosince shodí 15 kilogramů, což se jí úspěšně daří.

Dva týdny před koncem hubnoucí kůry pomocí pytlíkové diety má dole úctyhodných 13 kg a končit rozhodně nehodlá. „Miluju sladké, nejvíc indiány, a trpím při pohledu do výkladu cukrárny. V polovině prosince, kdy s pytlíky skončím, si snad budu moci trochu zahřešit a jednoho si dám,“ těší se Eva, na níž se léta strávená mimo televizní obrazovky a v pohodlí domku nedaleko Prahy výrazně podepsala.

Na ulici šla málem do naha

S dietou Jurinová bojovala jako většina lidí hlavně na počátku. „Při prvním setkání se zhrozila, že bude muset jíst nějaké sušené věci a pytlíky. Dokonce padlo i nějaké to peprné slovíčko,“ prozradila s úsměvem výživová poradkyně, která s moderátorkou několikatýdenní dietní kúru prošla.

S výsledkem jsou ale všichni nad míru spokojeni a jediné co Jurinovou trápí, jsou trapasy s volným oblečením. „Když jsem nedávno oblékla oblíbenou sukni, cítila jsem, že je mi trochu větší. Nenapadlo by mě ale, že mi na ulici spadne pod kolena. Takový trapas se nemůže stát ani ve filmu,“ uzavírá se smíchem. Shozené kilogramy jí ale neskutečně prospěly.

Fotogalerie
4 fotografie