Iveta spolu s Rychtářem dorazila do kina na pražský Anděl kolem šesté hodiny. Byla zabalená do zimního kabátu a na okolí se smála. Iveta vypadala spokojeně, i když měla mírně rozcuchané vlasy. Rychtář nikomu nechtěl dovolit focení ani natáčení. Blesk.cz však exkluzivní záběry získal.

Rychtář v tu chvíli vypadal jako pravý ochránce. Respekt vzbuzoval s baseballovou pálkou, kterou dostal od produkce filmu. Nikdo si tak nedovolil se k Ivetě přiblížit. Rychtářův pohled mluvil za vše. Po Ivetiným fiasku v Casinu, kam ji pozval exmanažer Pavel Pásek se není čemu divit. Ivetu teď hlídá na každém kroku a nechce, aby došlo k dalšímu jejímu ztrapnění.

Iveta tak zhlédla film a poté odjela domů. Na následný večírek už se nedostavila. Podle zdroje z blízkého okolí se Iveta už na žádné párty nechce objevovat. "S tím jsem skončila, nikam na večírky už chodit nebudu," tvrdila zatvrzele. Kvůli filmu, ke kterému nazpívala vokály, ale udělala vyjímku a přišla se podívat alespoň na slavnostní projekci.

Kromě Ivety Bartošové na premiéru dorazili i herci Saša Rašilov, Vladimír Kratina, Jan Tříska, Jiří Langmajer a herečka Kateřina Brožová.

Fotogalerie
17 fotografií