Bohdalová jen tak na nějaké večírky nechodí, vždy to musí mít nějaký věcný důvod. A na slavnostním večeru v Grand hotelu Evropa byla právě herečka tou nejvíc váženou a obdarovanou osobou.
Od vedení hotelu dostala výroční cenu hoteliéra Karla Šroubka za "celoživotní propagaci české kuchyně" a zároveň obdržela čestný titul "šéfkuchař Grand hotelu Evropa". V minulosti tuto cenu dostal např. Vlasta Burian. A kromě sošky si legendární herečka odnesla i spoustu věcných cen (obří dárkový koš, slevové kupony, poukázky na odběr zboží, víno, ...), s kterými jí musel pomoct vnuk.
Bohdalová společně s Janou Štěpánkovou a Ladislavem Frejem přestřihla stuhu, čímž otevřela secesní restaurant. Freje doprovodila přítelkyně Gábinka a Štěpánkovou syn Jan.












...hmmm...ani když byl mladší nebyl k zulíbání, tomu věřte.
)
ale ti, co kritizují, že je někdo "jen herečka" a oni chodili do práce, zato mají čas teď chodi sem vykecávat se, na rozdíl od paní Bohdalové, která si neustále stěžuje na to, že musí pracovat, protože jinak by "chcípla hlady"