Zpěváka, který se svou dlouholetou partnerkou Vandou Wolfovou čeká své třetí dítě, v pondělí skolil náhlý zápal plic.

"Richard Müller absolvoval během posledních necelých 2 měsíců bezmála 30 koncertů, což se bohužel projevilo i na jeho zdraví. Během turné přechodil několik viróz, ale vysoké teploty ho zastihly až paradoxně v době, kdy s turné skončil. V pondělí večer byl hospitalizován s počáteční fází zápalu plic. V nemocnici si poleží minimálně do pátku,“ řekla Alice Titzová z vydavatelství Universal.

Jeho přítelkyně Vanda se snažila situaci odlehčit. Doufá, že bude Richard opět brzy zdravý. "Má sice zápal plic, ale zachytilo se to včas, takže léčba je nekomplikovaná a zítra nebo ve čtvrtek ho už propustí do domácí péče. Už se moc těší nejen domů, ale i na nové CD Eště, které vyjde příští týden 11.11. 2011 a je připraven se již příští týden věnovat promu tohoto nového přírůstku," řekla Blesk.cz Müllerova přítelkyně Vanda.

Kromě propagace své desky měl být Müller i na čtvrtečním křtu nového CD Terezy Kerndlové. „Vím o tom, co se stalo. Zdraví je přednější. Ale náhradu za Richarda hledat nebudu a ani nechci. Bude to první křest bez kmotra,“ řekla Blesku zpěvačka.

Fotogalerie
5 fotografií