O rozruch se postarala čtvrteční reportáž ve VIP zprávách na Primě. Uváděla je shodou okolností Gottova manželka Ivana. „No jo, on se vlastně blíží Slavík,“ rýpla si při vyjmenování Davidových aktivit v posledních dnech. Pomeje po odvysílání pořadu zuří. „Mě celá ta situace velmi uráží jako osobu,“ říká herec.¨

„Jestli si někdo myslí, že mám nějaké páky, abych pro Michala dokázal ty hlasy získat, tak opravdu ne. I kdybych je měl, tak je rozhodně nepoužiji, protože bych uškodil nejen Michalovi, ale i sobě,“ vysvětluje Pomeje. Vůbec se také nediví, že reakce Michala Davida na odvysílanou reportáž byla tak tvrdá. „Podvodníka ze sebe dělat nenechám,“ prohlásil zpěvák, když oznamoval, že z letošního ročníku soutěže odstupuje. To donutilo reagovat i Karla Gotta, kterého Davidovo jednání překvapilo.

„Michal se urazil absolutně zbytečně. Já bych to nikdy neudělal,“ říká několikanásobný Slavík. „Kdyby se jen mezi řádky začalo spekulovat o koupených hlasech pro něj, Karel Gott se zachová stejně a taky odstoupí,“ stojí si za svým Pomeje. Než aby Michal David celou kauzu řešil, radši se sebral a s manželkou odletěl do Miami za dcerou, která tam studuje.

Fotogalerie
7 fotografií