Manželka moderátora ve čtvrtek odpoledne odletěla v pánské společnosti za exotikou. Doprovod jí však nedělal nový přítel, ale její nejstarší syn Jakub (5). Od rozchodu s Marešem totiž v lásce zatím moc štěstí neměla a i jeho čerstvě nabytá svoboda Moniku nechává chladnou. „Návrat ani z mé, ani z Leošovy strany neplánujeme,“ utnula spekulace o Marešově návratu zpět k rodině.

„Na Maledivy letím jenom s Kubíkem, který ani nemohl dospat, jak se těšil. Dovolenou dostal něco jako předčasný dárek ke svým šestým narozeninám, které má prvního listopadu,“ vysvětlila Blesku Monika s tím, že o mladšího Matěje (2) se mezitím postará Leošova maminka. „Na tak daleké cestě bych dvě děti nezvládla,“ dodala Marešová.

Návrat z tropického ráje ale nebude pro Moniku moc šťastný, protože jen pár dní nato se bude muset podrobit letos už druhé operaci kolena. „Když mě poprvé operovali, tak mi brali štěp, který slouží jako nový vaz v kolenu a je větší, než by měl být. Doktoři mi ho budou muset chirurgicky srovnat. V nemocnici si poležím jeden den, tak doufám, že rehabilitace nebude nadlouho,“ doufá Monika.

Fotogalerie
5 fotografií