Modelka, která se díky nejlépe placenému moderátorovi vyšvihla na žebříček popularity, bere konec jejich lásky s nadhledem. „Nerozešli jsme se vůbec ve zlém. Já mám spoustu práce a budu dělat to, co jsem dělala doteď. Byt mám a auto taky, u mě se nic nemění. Akorát, že u mě každej den nebude Leoš,“ svěřila se Svobodová.

Při zapomínání na Mareše se tak může po pražských uličkách prohánět jeho bílou sportovní audinou za necelé dva miliony. Anebo si na něj vzpomene, až bude platit účty za nájem luxusního pražského bytu, které až donedávna měl na starosti moderátor.

Prý se rozešli jako kamarádi

Vztah mezi Marešem a Svobodovou haproval už několik týdnů. Naposledy se jako pár objevili na svatbě modelky Ivety Lutovské a od té doby se společenským akcím spíše vyhýbali. „My jsme věděli, že to jde do kopru, už ke konci jsme pak byli jako kamarádi,“ vysvětlila Svobodová a Mareš s ní jen souhlasí. „V poslední době jsme se viděli míň, než to mělo být. Oba jsme měli tolik práce, že to pro nás dál nebylo únosné,“ dodal Mareš, který si z Hančina bytu v úterý sbalil svých pár švestek. Za pomoci svého kamaráda si odnášel oblečení a na ramínku několik košil.

Moderátora okouzlila půvabná modelka loni v květnu, v té době byla ještě přítelkyní movitého podnikatele Radka Exnera. To pro suverénního moderátora nebyla žádná překážka a v červenci na filmovém festivalu v Karlových Varech Hanku s velkou pompou na červeném koberci představil jako svou novou partnerku.

Fotogalerie
6 fotografií