Marcus Tran se ukázal být velkým romantikem, protože pro svou lásku složil speciální narozeninovou píseň, kterou jí na párty zazpíval. Pak si kleknul na kolena a dal jí prstýnek. Velikost sice netrefil, šperk je trochu větší, ale svou lásku naprosto šokoval. Nikdo z přítomných takový krok po ročním vztahu nečekal.

Martina Gavriely Blesk.cz přiznala, že se s Marcusem o svatbě sice bavili, ale spíš jen tak ze srandy. Gavriely tak byla z jeho žádosti o ruku šokována. "Už delší dobu jsme se s Marcusem bavili o svatbě, ale nikdy mě nenapadlo, že to udělá takhle veřejně. Každopádně je to ten pravý, i když to z ní jako klišé, s ním bych chtěla strávit zbytek života," prozradila Gavriely bezprostředně poté, co řekla "ANO".

I když je Marcusovi teprve šestadvacet let a hraje si na drsného rockera, ve skutečnosti prý touží po tom se usadit. "O svatbě jsem přemýšlel dlouho. Vypadám jako drsňák, ale ve skrytu duše jsem rodinný typ. Přemýšlel jsem jen, jak to udělat, a nakonec jsem se rozhodl pro tuhle oslavu," svěřil se Blesk.cz Marcus.

Fotogalerie
10 fotografií