Na Marcuse, který před Martinou chodil se zpěvačkou Ewou Farnou, čekal obrovský dort ve tvaru kytary a tajná párty v centru Prahy. Tu pro něj nechala uspořádat právě Gavriely. A připravila pro něj i spoustu dárků. Shánění jednoho z nich však dalo exmoderátorce dost zabrat.

„Martina věděla, že si k narozeninám strašně přeju knihu Život od Keitha Richardse ze skupiny Rolling Stones. Tak se pro ni vydala na Smíchov do knihkupectví, ale zrovna ten den obchod přestěhovali úplně jinam. Sháněla ji pak tak dlouho, až jsem jí volal a podezříval, že je mi někde nevěrná s jiným chlapem,“ říká se smíchem Tran.

Nakonec ale jeho přítelkyně knihu sehnala a Marcusovi ji slavnostně předala v noci po jeho narozeninové párty. „Samozřejmě jsem za to všechno Martině poděkoval – tak, jak si děkují zamilovaní lidé,“ dodal tajuplně Tran.

Zpěvák ale zároveň s pochybami říká: „Bude teď hodně těžké něco pro Martinu připravit a trumfnout ji. Má totiž narozeniny už za dva týdny. To, co mi letos přichystala, byla přesně ta oslava, kterou jsem si celý život přál, ale nikdy ji pro mě nikdo neudělal,“ uvedl nadšený zpěvák.

Fotogalerie
24 fotografií