„Zuzčina matka musela minulý týden na vážnou operaci páteře. Nedalo se to odložit, už se nemohla ani hýbat,“ řekl blízký přítel rodiny. Herečce známé ze seriálu Velmi křehké vztahy tak byli těsně před smrtí nablízku tatínek Milan (75) a manžel Hynek (35). S ním před půlrokem adoptovala miminko – syna Jeníčka, který je také uveden na parte.

„Zuzana byla moc šťastná, jezdila s kočárkem, konečně se dočkala a byla mámou,“ řekla se slzami v očích jedna ze sousedek v pražské Hostivaři, kde mají Dřízhalovi byt. Ten je teď ale prázdný. Vdovec Hynek i otec Zuzany Milan po tragédii nalézají oporu v rodinném kruhu. Podle informací Blesku se otec nastěhoval k druhé dceři Lucii.

Jeho žena ale musí truchlit nad ztrátou dítěte v nemocnici. „Ještě nějaký čas si tam poleží a hned po propuštění ji čeká několik týdnů rehabilitace,“ prozradil rodinný kamarád.

Pro vdovce Hynka se nejspíš rovněž stala útočištěm rodina Zuzany. Rakovina mu totiž už zabila oba rodiče. Sousedé z Hostivaře ani kolegové z jeho firmy ve Strašnicích o něm od minulého pátku nic nevědí…

Fotogalerie
9 fotografií