Na již 20. zahradní párty producenta zatím poslední řady seriálu Nemocnice na kraji města, Borka Severy, se sešla řada českých celebrit. Většina z nich se na večírku ale objevila bez svých drahých poloviček. Výjimku tvořil Ladislav Štaidl (66), kterého doprovázela jeho dlouholetá přítelkyně Míša.

Oba partneři se ale zdrželi jen nezbytně nutnou dobu, doma je totiž čekal syn Artur (14), o kterého se nyní Štaidl stará. "Artur na nás čeká doma, takže se příliš nezdržíme," nechal se slyšet Ladislav Štaidl. Zatímco se někteří hosté později přesunuli na oslavu společných 120. narozenin Hany Zagorové a Štefana Margity, Štaidl s přítelkyní zamířili po povinných dvou hodinách strávených na večírku za Arturem.

Na párty dorazila mimo jiné herečka Jana Štěpánková se synem. Nechyběla ani novopečená babička Dagmar Patrasová s partnerem Felixem Slováčkem. Karel Gott přišel sice sám, ale na narozeninovou párty Štefana Margity a Hany Zagorové ho už jeho Ivanka doprovodila. V ten večer totiž moderovala ve VIP zprávách. Nechyběl ani syn zesnulého skladatele Karla Svobody, Petr.

Fotogalerie
7 fotografií