„To víte, je to těžké. Navíc jsme oba staří,“ řekl Munzar s tím, že bojují. Potom se herec odmlčel, o nemoci své ženy hovořit nechce. „Nezlobte se, ale tohle je naše soukromá věc,“ pravil. Z jeho hlasu bylo jasně znát, že je manželčinou nemocí vyčerpán.

Skoupý na slovo už ale nebyl Jindřich Gregorini, ředitel Divadla na Vinohradech, kde hraje Hlaváčová už 17 let. „Ano. Chce zase hrát a já pevně věřím, že se jí to do konce roku podaří,“ řekl Blesku Gregorini, který s Munzarem často komunikuje a ptá se na hereččin zdravotní stav. „Chtěl jsem ji doma navštívit, ale bylo mi řečeno, že pořád leží a spí, tak to by nebylo moc vhodné. Možná později,“ míní Gregorini, který kvůli nemocné herečce musel z repertoáru stáhnout hru Famílie, která na ní stojí. „Chtěli jsme ji nasadit v říjnu,“ přiznal. Munzar mu ale zavolal, že to rozhodně nepřipadá v úvahu.

Všichni ale pevně věří, že herečka nad nemocí vyhraje a možná už v listopadu se objeví na jevišti. Zatím její zdravotní stav nevyžaduje hospitalizaci a to je dobré znamení. „Dochází jen na kontroly k lékaři,“ dodal Gregorini.

Fotogalerie
5 fotografií