Navenek idylicky vypadající manželství má velké trhliny. O pletkách Dyka a sexy zpěvačky se Blesk dozvěděl od blízkého známého páru. „Jsou spolu velmi často, protože Dyk spolupracuje na jejich novém albu. Oba si ale dávají velký pozor, z nahrávacího studia odjíždějí každý sám a pak se potkávají v hotelu nebo se scházejí za vesnicí v lese,“ prozradil zdroj.

„To máte nějaké špatné informace, o tom se nehodlám s nikým bavit!“ řekl Dyk, kterého se Blesk ptal na dotyčnou zpěvačku už před měsícem. Nyní, když se podařilo získat jejich soukromé zprávy na Facebooku, tak manžel Ivany Jirešové nezvedal celý víkend mobilní telefon a ani nereagoval na SMS zprávy.

V důvěrné konverzaci na Facebooku se baví jako dva puberťáci a velmi důvěrně oslovují »ňuňu« nebo »puťu«. Zuzana Miková se vyznává, že chce jenom Dyka. „Vidím tě všude,“ píše hudebník a zpěvačka mu oplácí to samé. „Ťuťu asi nespinká, jsme asi upíři, chci jenom tebe…“ Tohle opravdu nevypadá, že by měl Dyk s Mikovou pouze čistě pracovní nebo přátelský vztah.

„Zuzka chce jenom jeho, upírka. To je něco… Já nevím, co vám mám k tomu říct. Já teď cestuju a nebudu se k tomu raději vyjadřovat,“ reagovala Jirešová poté, co jí Blesk interpretoval komunikaci jejího manžela se Zuzanou Mikovou.

„Máte špatné informace,“ opakoval před časem Blesku Dyk, který tak zřejmě bral ohled na svoji manželku, které nechtěl způsobit další šrámy na duši. Už takhle si herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě prochází velkým stresem. Milující matka se odmítá podřídit soudnímu rozhodnutí a dceru předávat Ondřeji Höppnerovi. Nelehké rodinné situace, při které zřejmě Ivana odstavila manželství na druhou kolej, Viktor využil a našel si příležitostné pobavení v náruči mladé milenky.

Fotogalerie
4 fotografie

Psycholožka: Tohle není jen přátelství!

Poté, co se Blesku podařilo získat důvěrnou komunikaci Viktora Dyka se Zuzanou Mikovou, Blesk si na pomoc přizval psycholožku. Světlana Repáňová, která se specializuje hlavně na partnerské vztahy a má vlastní manželskou poradnu, ke korespondenci vypracovala jednodušší rozbor.

„Na první pohled je zřejmé, že dopisující se dobře znají. Soudím tak z toho, jak se přezdívají. Cizímu člověku těžko řeknete infantilně »ňuňu, ťuťu«,“ řekla Blesku Repáňová.

Přepis konverzace Dyka a Mikové

Viktor: „…vidím tě všude…“
Zuzana: „…já Tebe taky…!“
Psycholožka: „Hned úvodní věty začínají vyznáním. Zuzana napsala Tebe s velkým písmenem, což může znamenat, že chtěla zdůraznit, že myslí jenom na jednoho muže a tím je on.“

Viktor: „…Ňuňu…!??! ...Tě vidím...“
Zuzana: „…a ťuťu ještě nespinká… jsme asi upíři, co?“
Psycholožka: „Tady začínají přezdívky. Nejsem odborníkem na upíry, takže k tomu nedokážu napsat podrobný popis. Ale představují pro mě věčnou lásku. Můžu se však mýlit, není to můj obor.“

Viktor: „Úplně přesně… hraju pokusy klavírního ražení… vražedný… jakto že jsi tady i tam..???“
Zuzana: „...no jo.. ty jsi šikulka, ťutínek jeden, viď? ...tady i tam, to už se stává… ty taky… přijela jsem a nějak jsem se zasekla dole u počítače…“
Psycholožka: „Jsi tady i tam. To může znamenat, že fyzicky je sice každý někde jinde, ale myšlenkami jsou spolu.“

Viktor: „…jsi sama, že bych tě cink... nebo s nějakým mladým Upírkem?“
Zuzana: „…hele… žádnej upírek není… já chci jenom tebe! Jdu někam na signál.“
Psycholožka: „Viktor školáckým trikem zjišťuje, jestli je Zuzana sama. Připadá mi to tak, že Viktor dobře ví, že Zuzana nikoho nemá, a přece se ptá. Zuzana zdůrazňuje vykřičníkem, že chce jenom jeho. Není tam smajlík, takže soudím, že to myslí vážně. A už se těší, že jí zavolá.“