Michal, který pracuje pro pražskou pobočku bazaru s ojetými auty, se prý v poslední době přestal ukazovat v práci. „Můžeme potvrdit, že Michal Topol u nás dělá pracovníka pražského call centra. Nabízí zájemcům přes telefon naše vozy a je tady na dohodu o pracovním poměru,“ sdělil Blesk.cz zdroj z působiště vystrašeného zajíčka.

Ovšem poté, co se naše redakce pokusila několikrát spojit s vyděšeným mladíkem, jsme se dozvěděli, že v poslední době vůbec nechodí do práce! „Sice je pracovní den, ale pan Topol u nás není k zastižení. Opravdu netuším, proč není v práci,“ sdělila operátorka, která se dlouhou dobu bezvýsledně snažila najatého dohodáře kontaktovat.

"Už jsem ho tu několik dnů neviděl, ale pracuje tady," potvrdil Michalův kolega. "Vůbec netuším, kdy by měl přijít zpátky. Vím akorát, že teď byl celý vyjevený z toho, že se začalo psát o něm a o Alici Bendové. Překvapilo to i nás," uvedl dále. Topol se však nemusí o ztrátu svého místa obávat, jeho nadřízenou mu dělá švagrová stejného jména.

Ihned po provalení aférky si Topol stáhnul veškeré své fotky z Facebooku, zablokoval se i před svými dávnými známými a udělal se inkognito. Zaskočený pracovník call centra si bude tak muset pomalu zvykat, co všechno obnáší vztah se zadanou ženou a matkou, která je veřejně známá.

Alice je stále vdaná za podnikatele Václava Bendu, se kterým má dvě děti Václava (4) a Alici (1). Vašek svou ženu po mnoho let podváděl se vším, co bylo k podovodu ochotno a když už tato situace trvala moc dlouho, našla si prý společníka i jeho zákonná manželka. A tímto poskytovatelem útěchy je právě vyděšený Michal.

„Snažím se teď od toho všeho odreagovat, hodně teď jezdím na koni,“ dodala situací zmožená Alice. „Nechci se už k ničemu o svém manželství a těch dalších věcech vyjadřovat. Jenom bych chtěla dodat, že pana Topola znám už rok a půl. Ne od loňského prosince, jak se psalo! Jenže spolu s ním znám z oné firmy asi dalších 250 chlapů, takže je to pro mě jen jeden z mnoha,“ uzavřela povídání o své aférce Bendová.

Fotogalerie
7 fotografií