Pohlreich chce stavbu a rekonstrukci domu dokončit co nejdříve. Dům měl Pohlreicha údajně přijít na tři milióny korun. Celou stavbu si vzala na starost Pohlreichova nastávající, jelikož má šéfkuchař dost své práce a nemá čas tak často dohlížet na stavbu. Jenže jak se zdá, Zdeňka to nemá zcela pod kontrolou.

Stavební firma jim ve středu k domu přivezla materiál, který si nakonec podle našeho zdroje pár nevyzvedl. To pak dělalo potíže místním obyvatelům, kteří nemohli projet auty ulicí, protože tam stály dodávky s materiálem. Nakonec se vše vyřešilo, i když z toho sousedka nebyla zrovna nadšená. "Blokovali nám tu několik hodin příjezdovou cestu," postěžovala si.

Fotogalerie
7 fotografií

Pohlreich plánuje svatbu na letošní léto. Pro svatební hostinu v letních měsících není nic lepšího než bazén, který se drsný kuchař rozhodl vybudovat na rozlehlé zahradě za domem. „Chci velký olympijský bazén s patnáctimetrovou skokanskou věží,“ přeháněl Pohlreich s tím, že to není jediné, co u něj doma vyroste. Kromě bazénu zřizuje i novou garáž.

Ale naštěstí se prý neustálé nálety řemeslníků chýlí ke konci. „Nevím přesně, kdy to bude dokončené, ale práce jim jde rychle od ruky, tak to nebude už dlouho trvat,“ svěřil Blesku kuchař s tím, že jemu si sousedé kvůli stavbě nestěžují.