Herečka známá především z rolí princezen, ze seriálů Ordinace v růžové zahradě a Přešlapy, překvapila. „Přiznávám, že jsem muzikál vzala kvůli Jankovi a nerozmýšlela jsem se ani vteřinu. Dokonce jsem nechtěla vidět ani scénář,“ prozradila.

Důvody, proč bude účinkovat v jeho novém muzikálu Vánoční zázrak aneb Sliby se maj plnit o Vánocích, jsou prý prosté. „Když mi bylo 17, do Janka jsem se strašně zamilovala a dokonce jsem se chlubila před kamarádkami, že písničku Pěkná, pěkná, pěkná… napsal přímo pro mě,“ netají se Rybová.

Fotogalerie
2 fotografie

Mohlo se tak klidně stát, že by dnes po svém boku neměla manžela Davida Prachaře, ale právě Ledeckého. Po osmnácti letech od chvíle, kdy byla zamilována do populárního zpěváka, jako by se nic nezměnilo. „Jsem přímo nadšená, že s ním mohu spolupracovat,“ říká spokojeně.

Ledecký na zjištění, jak půvabnou má fanynku, reagoval pohotově. „Kdybych tenkrát Lindu znal, určitě bych přímo pro ni napsal úžasnou písničku. Škoda, že si mě nenašla,“ lituje hudebník. V současnosti má však jiné starosti. Od 30. listopadu bude v Divadle Broadway k vidění jeho nový muzikál. Přípravy na Vánoční zázrak jsou v plném proudu. Kromě Rybové se v muzikálu představí Martin Dejdar, Petr Štěpánek, Naďa Konvalinková nebo Květa Fialová.