"Miluju nahé ženské tělo, jsem velký estét a to, jestli někteří rodiče své děti o nahotě dříve nepoučili, tak je to jejich problém, alespoň jsem jim to pomohl vyřešit," řekl nám s úsměvem Ledecký.

S nahými tanečnicemi Janek vystupuje už několik let a to v rámci své kapely ženTOUR se kterou se dal opět dohromady. S ní také nahrál známý hit Proklínám, který znovu natočil tentokrát jako duet s moderátorkou Adelou Banášovou.

Na nahotě není nic špatného, nikoho jsme nepohoršovali

"Myslím si, že se všem vystoupení líbilo, trvám na tom, že na nahotě ženského těla není nic špatného, navíc jestli s tím měly některé děti problém, tak jsem jim ho alespoň pomohl vyřešit," míní Janek Ledecký.

To, že by po něm mohla televize Markíza vyžadovat nějaké sankce si Ledecký nepřipouští. "Zatím se mi nikdo neozval a nemyslím si, že by to někdo dělal. Nebylo tam nic nevhodného jen to mělo erotický podtón, navíc příště ještě přidtvrdíme," uzavřel celou věc známý zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Janek Ledecký si na pódium přivedl dvě zcela nahé dívky. Cas.sk

Příště přitvrdíme, vzkazuje zpěvák

Na vystoupení Janka Ledeckého nevidí nic špatného ani přímá účastnice a to jedna z tanečnic Naďa Vinecká. „Já na tom nevidím nic špatného, ano sice jsme byly nahé, ale ta barva vše zakrývá, takže si myslím, že nemohl být nikdo pohoršen. Navíc děti si mohou prohlédnout mnohem horší obrázky z pornočasopisů, které jsou vystavené všude na novinových stáncích, řekla Blesk.cz Vinecká.

To jak Janek Ledecký své vystoupení přitvrdí a čím novým zpestří své koncerty se můžete přesvědčit na vlastní oči a to 21.8. v Novém Městě nad Váhom nebo 28.8. v Ústí nad Labem.