Sám Ledecký nevidí ve svém chování nic špatného a všem vzkazuje, že příště ještě přitvrdí. „Jestli se to někomu nelíbilo, tak teď bude koukat. Vymyslíme ještě něco zajímavějšího,“ řekl Blesku vesele zpěvák. „S kapelou Žentour vystupujeme téměř po dvaceti letech a chtělo to něco speciálního. A navíc si myslím, že takovéhle šoky patří k naší kapele,“ vysvětlil Janek s tím, že televize Markíza mohla nahé tanečnice včas zarazit.

Ledeckému hrozí od televize peněžní sankce

„Nebylo přesně řečeno, jak můj taneční doprovod bude vypadat, ale měl jsem na malovaní dívek vyhrazenou jednu šatnu, takže to všichni pořadatelé viděli dopředu,“ vysvětlil zpěvák. Ten od Markízy ještě nedostal žádnou negativní zprávu. „Vím, že to vzbudilo rozruch, a upřímně mě to baví. Z Markízy mě ale nikdo nekontaktoval,“ dodal Janek, který tanečnice převzal z muzikálu Galileo.

Kvůli tanečnicím, které ukázaly prsa i vyholené přirození, se Markíza musela svým návštěvníkům omlouvat. „TV Markíza považuje vystoupení Janka Ledeckého za velmi nevhodné. Ví, že Den otevřených dveří navštěvují rodiny s dětmi, proto nás jeho doprovodný program, o kterém náš štáb neměl informace, zaskočil. Všem účastníkům se tak omlouváme,“ řekla mluvčí Markízy Olga Dúbravská. „Nevylučujeme ani pokutu, ale vzhledem k tomu, že danou situaci řešíme interně, víc se k tomu vyjadřovat nebudeme,“ dodala Dúbravská.

Fotogalerie
1 fotografie