Jaromír Jágr (39): Křehké hnědovlásky

O hokejistu Jaromíra Jágra je velký zájem. Není proto divu, že se kolem něj začala točit i finalistka České Miss 2010 Carmen Justová (20). Šance má zcela jistě velké, Jaromír je totiž na tmavovlásky. A navíc vztah Innou Puhajkovou (25) je poslední dobou velmi chladný.

Milan Richter (34): Krásné blondýny

Politik má přezdívku lovec modelek. Nejvyšší mety však dosáhl dvouletým vztahem s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou (23). Krátce po rozchodu, jehož důvody drželi pevně pod pokličkou, si vyhlídl Vicemiss ČR 2008 Kristýnu Lebedovou (23). Obe ženy spojují hluboké modré oči, záplava blonďatých vlasů a dokonalá postava.

Fotogalerie
1 fotografie

Mirek Topolánek (55): Drobné blondýnky

Expremiérovým cílem zřejmě bylo najít dvojnici manželky Pavly Topolánkové, ale podstatně mladší. Mirka Topolánka okouzlila jeho kolegyně Lucie Talmanová (42), překvapení pro veřejnost to bylo o to větší, že byla nápadně podobná jeho manželce. Nejenže vypadají podobně, ale mají i stejné postavy, barvu vlasů a styl oblékání.

907581:gallery:true:true

Jan Révai (37): Dvojnice

Herec se zamiloval do dvou naprosto totožných žen. Manželku Danielu (35), vyměnil za slovenskou herečku Zuzanu Šulajovou (32). A ještě než se Jan Révai stačil rozvést, tak s milenkou zplodil potomka, kterého se s Danielou Révaiovou za několik let manželství nedočkal.

Petr Janda (69): Mladé maso

Čím mladší, tím lepší. Lídr skupiny Olympic si vždy vybírá manželky s věkovým rozdílem čtvrtstoletí. S produkční Martinou Jandovou (36, vlevo) se Petr Janda oženil v době, kdy jí bylo jednadvacet let. Se stejně starou nevěstou Alicí Jandovou (27, vpravo) vlezl do chomoutu podruhé. Obě dámy jsou milé usměvavé brunetky s ofi nou.

907577:gallery:true:true

Ivan Vyskočil (65): Exotické krásky

Manželství s Anife Vyskočilovou (37) odstartovalo jeho touhu po exotických ženách. A jen co se herec Ivan Vyskočil s tureckou tanečnicí rozvedl, našel si její kopii, stejně snědou partnerku, ale oproti Anife o pár let mladší Lucii Ferencovou (26).

Co na to psycholog? Chlapi jsou tak naprogramovaní

„Opakovaný výběr stejných partnerek je u mužské populace velmi častý a teorií, proč se to tak děje, je velmi hodně. Jedna z nich říká, že si navozujeme stejné situace, které dobře známe a jsou pro nás určitou jistotou, i když třeba nepříjemnou. Určitým způsobem je to zakódované v podvědomí a aniž si to uvědomujeme, stále nás přitahuje ten samý typ opačného pohlaví,“ vysvětlila Mgr. Šárka Bezvodová.