Podle informací Blesk.cz mezi Jandovou a Kolářem nešlo o chvilkový úlet, jaký se mu nedávno podařil s biletářkou divadla a finalistkou Dívka léta Blesku Lenkou Chlupáčovou. O jejich románku se mluví už několik let, před čtyřmi lety se dokonce na veřejnosti objevily fotografie, na nichž vlasatý rocker Martinu objímá okolo ramen a dává jí polibek. "Tehdy ani jeden z nás nic nepotvrdil. Opravdu se k tomu nechci vracet, pro mě to je už dávno uzavřená minulost," řekla Blesk.cz Jandová, která s Kolářem už léta spolupracuje v divadlech Broadway a Hybernia, kde dělá produkční.

Zřejmě by jejich milostný vztah zůstal veřejným tajemstvím, ale do redakce Blesk.cz dorazilo několik anonymních mailů, které jasně na jejich blízký vztah poukazují. "Dobrý den, chtěl bych se zeptat na kauzu Petra Koláře. Pracuji v branži a i s ním už spoustu let. Zajímalo by mě, zda kryjete Martinu Jandovou, s kterou měl vášnivý románek krátce před odhalením jeho posledního románku."

"Nebudu se k tomu vůbec vyjadřovat. Nejsem milenka Petra Koláře. Často se potkáváme v divadle, kde oba pracujeme. Mám čerstvý vztah a takovéhle informace mi akorát ubližují. Opět říká, je to pro mě uzavřená záležitost," tvrdí exmanželka zpěváka Olympicu Petra Jandy, s nímž má dospělou dceru Elišku.

Žena je na Kolářovy nevěry zvyklá?

Bohužel stejně jako v případě aféry s blonďatou biletářkou Lenkou, ani k této aférce se Petr Kolář nevyjádřil. Jestli i tohle jeho manželka, muzikálová tanečnice Zuzana přejde s chladnou hlavou, tak jako tomu bylo v případě Lenky, je jasné, že je na nevěry svého manžela zvyklá.

A v klidu jen kvůli jejich dvěma synům Petrovi Pavlovi (7) a Honzíkovi (1). Nebo si Zuzana možná uvědomila, že na ní dopadla ruka osudu. Když se před deseti lety s Petrem potkala v muzikálu Hamlet, tak se taky nezajímala o to, že je ženatý a má malou dceru Jolanu (18).

Fotogalerie
1 fotografie