„Mohu potvrdit, že jsme byli voláni do Rytířské ulice ke krádeži,“ řekla Blesku mluvčí městské policie Jana Přikrylová. Jiří Krampol, který byl v době manželčiny krádeže mimo Prahu, nemohl do poslední chvíle uvěřit. Včera dokonce i s manželkou zašel do obchodu, aby si potvrdil krutou pravdu!

Hana Krampolová v pondělí večer navštívila obchod, který je jen pár desít e k metrů od Václavského náměstí. S neznámým mužem a podle svědků v podnapilém stavu vešli do obchodu. Krádež zboží pak odhalil detektor, když se snažili prodejnu se zbožím bez placení opustit. „U té paní jsme našli v tašce ukryté sluneční brýle a kosmetické rozprašovače, muž měl navíc korkové podtácky s různými motivy,“ dodala prodavačka.

Neměla ani na pokutu

Hercova žena se podle jejího vyjádření po zadržení odmítla vedoucímu prodejny legitimovat a ten okamžitě zavolal městskou policii. Ta podle informací Blesku Haně uložila pokutu 500 korun. Protože cena ukradeného zboží nepřesáhla 5000 korun, šlo jen o přestupek. Na zaplacení ale Krampolová neměla a na pokutu si odnesla složenku. Bez trestu nezůstal ani společník Krampolové. Ten si vysloužil pokutu tisíc korun.

Hana Krampolová měla včera vypnutý mobil a Blesk proto požádal o vyjádření Jiřího Krampola. „To je nějaká blbost, ne? Moje žena přece nekrade,“ reagoval překvapeně Krampol. „V tom obchodě jsem vůbec nebyla,“ tvrdila Krampolová. Pochybnosti však v Krampolovi začaly hlodat, a tak se rozhodl, že obchod navštíví i s manželkou. Tam už na ně čekal fotograf a redaktor Blesku. Krampol přinutil prodavačku, aby do redakce zavolala a vysvětlila, co se stalo. Ta v přítomnosti moderátora s manželkou Blesku sdělila, že paní Krampolová odešla z prodejny s nezaplaceným zbožím. Rozdíl mezi krádeží a odchodem s nezaplaceným zbožím ale blíže nevysvětlila. Tuto verzi hned přijal za svou i Krampol a volal do redakce. „Tam byl nějaký zloděj, kterého chytli a manželka se do toho připletla. V tom zmatku nezaplatila jeden košík. Prostě byla ve špatnou chvíli na špatném místě,“ nemůže smutné pravdě uvěřit Krampol.

Fotogalerie
6 fotografií