Oficiální příčinou smrti třicetiletého vizážisty je zápal plic. Ale podle dostupných informací to bylo jen vyvrcholením Alexova zuboženého stavu v posledních týdnech. Podle jeho přátel zhubl během krátké doby 16 kilogramů.

"Nikdy si na nic nestěžoval, byl velmi skromný. Ale když začal hubnout, okamžitě jsme zpozorněli. Nejdřív to bylo jen pár kilo, ale krátce na to zhubl o 16 kilo," tvrdí Alexův blízký kamarád.

Smrt Alexe přirozeně nejvíce zasáhla nejbližší rodinné příslušníky. Maminka, která společně s Alexovou sestrou byla u svého milovaného chlapce až do poslední chvíle, se zhroutila.

Slovenský deník Nový čas obě dvě pozůstalé přistihl před jejich domem v Petržalce, kde se setkali s příbuznými. Jakmile došlo na kondolence, paní Hromková se jednomu příbuznému zhroutila do náruče a začala plakat.

"Alex si nikdy neužil svou slávu, netoužil po medializaci," vzpomínají jeho blízcí přátelé známého vizážisty, který v neděli 8. května v noci podlehl zápalu plic.

Slovenský vizážista má od roku 2007 v centru Bratislavy svůj salon Angels. Jeho nejbližší mu tam od časného pondělního rána nechávají vzkazy, květiny a zapálené svíčky. Květináč se vzkazem - Alexi, miluji tě, tam zanechala i slovenská herečka Zuzana Fialová, která nedávno byla svědkem atentátu na letišti Domodědovo v Moskvě.

893257:gallery:true:true

Fotogalerie
6 fotografií

(Jak Alex líčil modelky - podívejte se ZDE)