"Považuji za naprosto neslušné vytahovat věci ze soukromí, šest let jsem to neudělal, ale teď mi prostě bouchly saze. Ze všech stran se mi donášelo, jak jsem byl se Simonou z vypočítavosti, jak mě živila a starala se o mě. Pokud si dobře vzpomínám, tak jsme se vzali proto, že jsme se milovali," tvrdí Slezáček, který byl manželem Krainové necelé dva roky.

"V žádném případě nelituji, že jsem to řekl. V ten moment jsme to cítil, ale už se k tomu nikdy vyjadřovat nebudu. Kdybych tušil, co se strhne za lavinu, asi bych víc přemýšlel. Ale jak říkám, za vším, co jsem řekl, si stojím, a víc už neřeknu," řekl Blesk.cz moderátor.

A co na to modelka? "S panem Slezáčkem nechci být vůbec spojována. Vše, co o mně řekl, je lež, ten, kdo mě zná, ví, jaká jsem. Rozhodně to nebudu řešit s právníky, je zbytečně se tím zabývat. Jsem teď šťastná, mám milujícího manžela a nádherného syna," řekla Blesk.cz Krainová.

Fotogalerie
6 fotografií

Sprostá slova kvůli nevinnému rozhovoru

Celý rozkol mezi exmanželi nastal ve chvíli, kdy vyšel rozhovor v módním magazínu Elle, který se Simonou vedla její kamarádka Dara Rolins. Na otázku týkající se manželství s Bořkem Slezáčkem modelka odpověděla: "V partnerském vztahu mě nic nevyvede z míry. Ale když mi začalo docházet, o co u Bořka šlo, bylo to pro mě takové zklamání, že se mi dodnes při každé vzpomínce dělá špatně."

Je smutné, že bývalí manželé perou špinavé prádlo na veřejnosti, ale tak to někdy chodí. Vzhledem k tomu, že oba žijí spokojeným rodinným životem, by si měli sprostá slova a nařčení odpustit. Simona je vdaná za podnikatele Karla Vágnera a mají spolu půlročního syna Maxe, Bořek už několik let žije s přítelkyní Žanetou, s níž má tříletého syna Nikolase.