"Tou cestou, kde se to loni stalo, jsem od té doby nejela. Naštěstí k mému domu vedou dvě cesty, tak jezdím tou druhou, i když je delší," svěřila se Blesk.cz Dara, která se odmítla vyjádřit k tomu, zda řídí sama nebo jí vozí řidič.

"To bych si ráda nechala pro sebe. Velmi nerada o tom všem mluvím, protože to stále ještě není uzavřené. Protistrana se několikrát odvolala k různým instancím," říká zpěvačka, kterou pražská policie obvinila z trestného činu usmrcení z nedbalosti kvůli tragické dopravní nehodě z července v Praze 6. Dara se v zastoupení svého právního zástupce Roberta Vladyky několikrát odvolala. "Vinu necítím, prostě jsem ve špatnou chvíli byla na špatném místě," uzavírá hovor o tragické události Dara.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins prozradila Blesk.cz, že nadále nedokáže projet místem tragické autonehody. Jan Jedlička

Rolins společně se svou kamarádkou Simonou Krainovou vystupovala na party v pasáži pražského Slovanského domu. Zatímco Simona, která v tomto domě bydlí se svým manželem Karlem Vágnerem a synem Maxem, VIP večerem provázela, Dara ve svém sexy oblečku zpívala. Nabízí se otázka, zda Rolins neuvažuje o podobném bydlení, že by se z holek zase staly sousedky.

Fotogalerie
11 fotografií

"Je tady krásné bydlení, ale chybí mi tady příroda. Nyní s dcerou Laurou bydlíme v pronajatém domku v Divoké Šárce a něco vlastního stále ještě hledáme," tvrdí zpěvačka.

Rolins si s Krainovou před deseti lety pořídily sousední podkrovní byty v Dejvicích. Před rokem Dara svůj byt odprodala Simoně, která se rozhodla oba byty spojit v jeden. Náročná rekonstrukce by měla začít tenhle rok.