Rolins ve středu navštívila Homolu na Vyžlovce, aby se setkala s dcerou Laurou (3). Dceru Matějovi Rolins předala minulou sobotu do péče na celý týden. Zpěvačka tak přijela na "inspekci". Když se přesvědčila, že je Laura naprosto spokojená a v pořádku, po několika minutách zase odjela.

I když se Homola a Rolins jako rodiče domluvili, že se nebudou o dceru Lauru soudit, nakonec se soudnímu řízení stejně nevyhnou. "Je to běžný postup. To, co si my dva domluvíme, a že jsme se na všem bezproblémově domluvili, musíme před soudem ještě osobně potvrdit. Ujasnit si režim, výchovu, výživné.. Je to prostě živá bytost a stát je v tomto případě důsledný," vysvětlila Blesku Dara důvody, proč s Matějem k soudu přeci jen půjdou.

Rolins myslí na společnou dovolenou

Zpěvačka je moc ráda, že se s expartnerem na všem shodli. Dokonce jim středeční setkání a procházka tak prospěla, že plánují společnou dovolenou, tedy alespoň Rolins připustila, že by to bylo možné.

"Vypadá to víc dramaticky, než to doopravdy je. Jsme s Matějem na všem domluvení, takže žádné tahanice nebudou. Vyjdeme si vstříc, dokonce se budeme snažit naplánovat i čas, který budeme trávit všichni společně. Což znamená, že bychom eventuálně mohli vyrazit na společnou dovolenou, na které jsme vlastně nikdy jako rodina nebyli.. Život je jeden velkej paradox," svěřila Blesk.cz Dara Rolins.

Fotogalerie
6 fotografií