Gavriely svěřila, že fotky, kde je svlečená a do tělesných otvorů si vkládá mj. ovoce a zeleninu, nafotila kvůli penězům. „Přišla jsem v osmnácti do Prahy, neměla jsem ani korunu a chtěla jsem si rychle vydělat na byt,“ vzpomíná. A tak si přes agenturu domluvila lukrativní týdenní focení v Americe. „Kdybych ty fotky znovu neviděla, nevzpomněla bych si na ně. Další dny jsem fotila pro Penthouse, Playboy a Hustler. Tehdy nebyl internet a netušila jsem, že se někdy dostanou do Česka,“ upřesnila. Za jeden den focení si vydělala dva a půl tisíce dolarů, což bylo tehdy zhruba 80 tisíc korun. „ I díky těmhle penězům jsem si po týdnu pořídila družstevní byt,“ dodala.

Soudí ale, že na její práci na Primě by to mít vliv nemělo. „V zoufalé situaci jsem před lety udělala zoufalou věc. V televizi jsem o tom informovala a smlouvu s ní jsem neporušila,“ uzavřela Gavriely.

V TV Prima se vše bude dnes řešit. „Volali mi, že mám přijít na kobereček,“ sdělila Gavriely. Ofi ciální stanovisko televize nevydala. „Do pondělka nebudeme kauzu Martiny Gavriely komentovat,“ řekla mluvčí Jana Mrákotová.

Fotogalerie
7 fotografií