Včera natočil CD pro nevidomé. „Četl jsem paměti režiséra Otakara Vávry, které teď vyšly k jeho stým narozeninám. Pracovalo se mi dobře a ani nejsem unavený,“ svěřil Navrátil a přiznal, že kdyby mu bylo stále tak jako teď, moc rád by se vrátil do seriálu Ulice.

Chce se vrátit do Ulice

„Na mně ale nezáleží. To je na nich, jestli by mě ještě chtěli. Do toho svého příběhu bych se ale opravdu vrátil moc rád,“ řekl Navrátil a poprosil: „Nepište, moc prosím, že jsem porazil rakovinu. Ta nejde porazit nikdy, maximálně ji lze pozastavit. Na ty chemoterapie budu už každých 14 dnů docházet až do smrti. Žiju díky nim,“ svěřil se Navrátil.

Herec ještě zdůraznil, že stáří má dvě výhody. Zaprvé můžete jezdit hromadnými prostředky zadarmo. „Zadruhé průběh té strašné nemoci je pomalejší,“ řekl. Navrátil ještě prozradil, že mu teď udělala velkou radost jeho seriálová kolegyně Hana Maciuchová. „Přistěhovala se do té samé ulice, co bydlím, jenom o dva bloky dál. Vídáme se tedy velice často,“ upřesnil herec. Rád by ještě často vídal svého druhého seriálového kolegu Rudlu Hrušínského. „To si ale musím počkat, až se vrátí z Nového Zélandu,“ podotkl Navrátil.

Fotogalerie
7 fotografií