"To, že mám dvacet kilo navíc způsobily léky na uklidnění, které mi rozhoupaly hormony. I když téměř vůbec nejím, jde mi váha nahoru. Snad se to časem upraví," svěřila se Blesk.cz Muková, která nechyběla na oslavě manželových nedožitých 46. narozenin spojené se křtem jeho CD Outro. Na desce jsou skladby, které Petr složil před svou smrtí.

"Stále je to těžké a už nikdy to nebude dobré. Ale snažím se normálně žít aspoň pro naší dceru Noemi. Kdykoliv se na ní podívám, vidím Petra. Je celá on, a to mě drží na nohách," řekla se slzami v očích vdova po zpěvákovi. "Jsem sice ráda, že jsem Petrovi a jeho fanouškům mohla uspořádat tuhle menší oslavu, ale upřímně se těším, až bude po všem. A to mě ještě dnes čeká předávání cen Anděl, kam mě doprovodí Petrův tatínek," dodala.

I když se Eva pomalu zbavuje všech věcí po Petrovi, dokonce prodává i jejich byt na pražských Vinohradech, jedinou věc stále nosí při sobě. "Petrův snubní prstýnek nosím na řetízku na krku. Od jeho odchodu jsem ho ještě nesundala," tvrdí Eva.

Na oslavě se objevila i Mukova dlouholetá expřítelkyně a vokalistka Michaela Klímková. "Obě jsme Petra milovaly a navždy nám zůstane v srdcích," shodly se dvě životní lásky známého zpěváka, který zemřel 24. května 2010 ve věku 45 let.

Fotogalerie
9 fotografií