Na večírek dorazila Petrova manželka Eva se zpěvákovým tatínkem a bývalým manažerem. Mezi hosty byl také podnikatel a Petrův přítel Václav Kočka starší. Petrova dcera Noemi ale tentokrát chyběla.

"Noemi je stejná jako Petr. Chtěla by být středem pozornosti a všechno by se muselo točit kolem ní. To bychom tu byli do půlnoci. Je jako táta, na každém večírku chce být až do konce," řekla Blesk.cz Petrova žena Eva dojatě se slzami v očích. Zrovna, když s ní Blesk.cz mluvil, dostala obrovskou kytici se 46 květy - k Petrovým narozeninám.

Večírek, který moderoval Martin Hrdinka, začal Mukovou písničkou. "Celé mě to dojímá," svěřila se Eva Muková.

Fotogalerie
7 fotografií

Petr k narozeninám "dostane" desku

Petr Muk se sice narodil 4. února, do té doby se ale nestihl připravit dárek pro zesnulého zpěváka. Desku Outro, na které jsou skladby, na nichž Muk za svého života ještě pracoval. Jeho kapela P.M. Band dokonce nazkoušela i písničky z jeho poslední desky V bludišti dnů, se kterými plánoval turné. Jejich zpěv nacvičil zpěvák kapely Jeruzalém Jan Dvořák, jenž jich část napsal, a kapelník Luděk Fiala. Objedou s nimi i pár koncertů.

Chtěli jsme připravit oslavu, na které by se líbilo i Petrovi,“ řekla Marcela Kočandrlová z vydavatelství Monitor EMI, která spolu s Evou Mukovou večírek připravovala.

Fotogalerie
7 fotografií