"Na Štědrý den jsme byli kompletní. Leoš do 12 hodin vysílal v rádiu, a pak přijel k nám domů. Až do večeře, která začala v pět hodin, si s kluky hrál a díval na pohádky," prozradila Blesk.cz Marešova manželka.

Jako každý rok, tak i letos dostali Kuba s Matějem spoustu nádherných dárků. "Rozbalovalo se až do jedenácti do večera. Asi největší radost měl z elektrického jeepu, který sám může řídit, Kuba. Jak jde o auto, tak nevidí a neslyší jako tatínek," směje se Monika.

Jakub Mareš má rád sporťáky jako táta
Autor: David Malík

Ani na ní Ježíšek nezapomněl. Pod vánočním stromkem našla bílý notebook od Apple, který si moc přála. "Byl to opravdu hezký den, užili jsme si ho jako normální rodina," míní půvabná blondýnka, která poslední den v roce stráví v pražském bytě sama s dětmi. "Oproti loňsku, kdy jsme všichni byli na horách, budeme doma, nesehnala jsem hlídání. Ale nevadí mi to, určitě to bude příjemný den," věří Monika. To Mareš stráví Silvestra pracovně ve Špindlerově Mlýně.

Mezi manželi je to stále stejné. Chovají se k sobě jako přátelé, ale na návrat ani jeden zatím nepomýšlí. "Oba se máme moc rádi, na všem se domluvíme, tak není co měnit. Nechci říkat, že to takhle zůstane pořád, třeba se to někdy změní. Ale momentálně jsme všichni spokojeni," říká manželka Leoše Mareše.

Fotogalerie
7 fotografií