"Mami, hned jim řekni, ať mě nefotí! Já to nechci, ať jdou pryč," křičel na celý obchod Kuba, když se objevil v nově otevřeném dětském obchodě na Harfě. "Přestaň řvát a řekni si jim to řekni sám," odpálkovala ho Marešova manželka s tlačícím kočárkem, kde seděl jeho mladší bratr Matěj.

Bohužel její slova jen spustila další vodopád povyku a slz. Monika je zřejmě na Kubíkovo vzteklé chování zvyklá, protože ho ignorovala a v klidu se starala o malého Matěje. Když Jakub viděl, že není středem pozornosti, zklidnil se a vmísil se mezi ostatní slavné děti. Po chvilce jeho pozornost upoutalo elektrické auto podobné jednomu, co vlastní jeho táta Leoš. "Jak vidí sporťáka, celý se rozzáří a přestane všechny vnímat, celý tatínek," pronesla sarkasticky Monika Marešová.

Slavné matky nakupovaly s dětmi

V dětském butiku se s nejstarším synem Robertem zastavila vnadná modelka Lucie Králová. "Druhého syna jsem musela nechat u maminky, protože je nastydlý," omluvila mladšího Richarda Kráska, která se rozvádí s manželem Zdeňkem Kaufmannem.

Největší honičku měla moderátorka Štěpánka Duchková, která měla, co dělat, aby svá dvojčata Honzíka a Adama, uhlídala. Rok a půlroční chlapci mezi regály poletovali jak střely. "Svatosvatě slibuji, že třetí dítě rozhodně nebude, tedy jestli přežiji," řekla Blesk.cz udýchaná Štěpánka.

Vybrat vánoční dárky pro své ratolesti přišla i herečka Ivana Jirešová nebo těhotná moderátorka Eva Decastelo.

Fotogalerie
5 fotografií