Novou lásku dobře přijaly i obě její dcery, které má s exmanželem, režisérem Jaroslavem Brabcem (56). S ním se rozešla poté, co mu přišla na nevěru s Olgou Menzelovou, manželkou slavného režiséra Jiřího Menzela.

Herečka svou novou lásku předvedla na křtu knihy Haliny Pawlovské "Ještě že nejsem papež". Tam oba přišli ruku v ruce a nestyděli se dávat si své city navzájem najevo. Oba byli sladění do tónů šedivé barvy a moc jim to slušelo. Na křtu Freimanová pozdravila pár kamarádů a prohodila několik slov s herečkou Janou Švandovou a muzikantem Ondřejem Hejmou.

Freimanová se s přítelem Vladimírem na party zdržela jen krátce. Po necelé půl hodině vyrazili do víru velkoměsta. Zřejmě na romantickou večeři a užít si pár pro sebe ukradených intimních chvil. Těch si dosyta užijí i na dovolené v Thajsku, kam se zamilovaný páreček chystá na Nový rok. Jelikož spolu Štědrý den neprožijí a budou se každý věnovat svým rodinám.

Za kmotru knihy Pawlovské šla novopečená matka Simona Krainová, která si odskočila jen pár metrů ze svého nového bytu ve Slovanském domě. Malý Maxík tak zůstal s chůvou na chvíli doma bez maminky.

Fotogalerie
6 fotografií