Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Po Ciprovi svlékne Kerestešovou seriál

/
  • Ciprovi Kerestešová dlouho zazlívala, že jí při tanci odhalil prsa
    13. srpna 2010 ● 06:50

    Herečka Andrea Kerestešová půjde donaha! Tentokrát ji ale nesvlékne nechtěně trenér Mirek Cipra, ale plánovaně scénář nových dílů oblíbeného seriálu Vyprávěj.

    Tvůrci ho zasadili do počátku 70. let a Roman Vojtek a Andrea Kerestešová se v něm mimo jiné vypravili do bývalé NDR k Baltu, tam na herce čekaly na nudistické pláži. „Svlékla jsem se před kamerou poprvé a naposled, není mi to příjemné,“ řekla Andrea. Herečka má s nahotou skutečně problémy. Když se na večírku České Miss rozvášnila při tanci s přítelem Jitky Válkové Mirkem Ciprem a vyklouzlo jí celé ňadro, nemluvila s ním dva měsíce.

    Desetistupňový Balt

    V seriálu Vyprávěj ale musela ze svých zásad slevit. Přežila i to, že se natáčelo počátkem května a Balt neměl víc než deset stupňů. „Balili mě do ručníků, ale stále jsem se třásla jako ratlík,“ přiznala herečka. Její seriálová tchyně Jana Dvořáková v podání Veroniky Freimanové byla koupání ušetřena. Společně se Svatoplukem Skopalem jako manželem Pepou je ale bude trápit náměsíčnost. Klid manželského lože, do něhož se Skopal jako Pepa Dvořák pokorně vrátil ze záletů, je tentam a žena Jana má další starosti.

    Fotogalerie
    3 fotografie

    Na dotaz, zda by i v reálném životě dokázala vzít Freimanová nevěrného muže zpátky, půvabná herečka s grácií odpověděla: „Bavíme se o seriálu. Je to tak napsané a já jen plním, co mi scénář předepisuje. Jestliže se mám radovat z návratu nevěrníka, činím tak,“ dodala bývalá manželka Jaroslava Brabce, který manželku opustil kvůli manželce Jiřího Menzela, Olze Menzelové.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

janamala: Freimanová je kočka a Kerestešová se nemá za co stydět...a seriál je pecka!

(13. 08. 2010 08:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy