"Když jsem nabídku na předvádění obdržela, začala jsem přemýšlet jak rychle se dostat po porodu do patřičné formy. Hledala jsem tu nejefektivnější cestu a objevila jsem vibrační stroj, který umí zázraky," prozradila Andrea.

"Tento úžasný stroj mi pomohl zpevnit tělo a tak jsem se rozhodla pořídit si stroj i domů do naší posilovny. Ale z důvodu role maminky a pracovní vytíženosti mi nezbývalo příliš času jí navštěvovat, ale půl hodinku na tomhle úžasném stroji si třikrát v týdnu určitě najdu," slibuje modelka, která své vysoustruhované křivky předvedla na módní show spodního prádla v pražském klubu SaSaZu.

Andrea Verešová jako sexy pávice
Autor: Pavel Machan

O tom, že vibrační stroj funguje není pochyb. Verešová v prádle předvedla fakt super postavu. Ploché břicho, pevný zadeček bez celulitidy a svůdné prádélko byla moc hezká podívaná. Andrea opět triumfovala!

Andrea Verešová je ráda hvězdou přehlídky
Autor: Pavel Machan

"Asi mě někdo nahoře má moc rád. I když jsem během obou těhotenství dost přibrala, vždy to šlo rychle dolů. Samozřejmě to nejde bez cvičení, ale zas tak moc to nepřeháním," tvrdí maminka tříleté dcery Vanessy a rok a půl ročního syna Daniela.

Kromě Verešové se na mole objevila Miss ČR Kateřina Sokolová nebo Jana Doležalová.

Fotogalerie
31 fotografií