"Dlouho jsem řešila, jak svůj nový kalendář pojmu. Nakonec jsem se rozhodla, že v něm bude pár fotografií, které jsem fotila pro Playboy, ale nikdy nebyly zveřejněny. Zbytek dofotím s Járou Urbanem," prozradila Andrea. "S Járou fotím už léta a vím, že vždy výsledek bude perfektní. Vždyť fotku, kterou jsem od Járy dostala ke svým třicetinám, má můj manžel pověšenou ve své kanceláři," dodala modelka.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová fotí nový kalendář Cáfa

Pro focení dráždivých fotek si Verešová vybrala luxusní hotel Buddha bar, který je zařízen v orientálním stylu. Asi nejhezčí snímky vznikaly na posteli, kde se Andrea smyslně povalovala a protahovala.

Kromě spodního prádla zapůjčeného od největší znalkyně prádla Heleny Konarovské, slovenská kráska pózovala ve večerních róbách od tří českých návrhářek. Křest kalendáře proběhne v prosince a toho, kdo se tentokrát zhostí role kmotra, zatím Verešová vybírá.

Den před focením se Andrea na veřejnosti pohádala s manželem. Jsou to první příznaky manželské krize? "V žádném případě, mezi námi je vše v pořádku. Manžela a naše dětičky moc miluji," tvrdí kráska.

Fotogalerie
12 fotografií

Banner - bosák
Autor: spo